2014 populiariausi Ten Kur Namai įrašai

Kaip jau rašiau, 2014 buvo labai geri, labai produktyvūs ir net tinklaraščio statistika tai rodo :) Todėl pasikapsčiau giliau ir surašiau dešimt populiariausių praėjusių metų įrašų.

ikea paper shop10. IKEA viskas iš popieriaus. Labai norėjau parašyti apie naują IKEA produktų liniją ir parašau. Mano darytos nuotraukos labai populiarios ir Pinterest. Tiesa, pastaruoju metu šis skyrius IKEA parduotuvėje yra apytuštis, tikiuosi nauji metai papūs naujų vėjų ir ten.

IMG_8292

9. Kambarinių gėlių auginimas dažnai yra iššūkis, todėl straipsnis apie lengvai auginamas kambarines gėles – tarp populiariausių.

maple-propeler-kojines-pirmas

8. Nieko keisto, kad dovanos vyrams (bet kokia proga) yra keblus dalykas. Prieškalėdinis įrašas ir dovanų idėjos vyrams.

atnaujinta-sofa

7. Mano draugės Renatos restauruota sofa. Mačiau ją jau namuose, sėdėjau – tikrai labai patogi ir graži. Renatas neseniai parsivežė dar senesnę sofą, bus labai įdomu pamatyti kokį grožį sukurs iš jos.

sukneles

6. Labai gera girdėti, kad įkvėpiau ne vieną moterį dažniau prisiminti ir dėvėti sijonus ir sukneles. Čia apie mano metus (dabar jau du!) su sijonu.Prisipažinsiu, praėjusiais metais kartais įšokdavau į džinsus, viskas dėl to skubėjimo. Bet, suknelės ir sijonai užima pagrindinę vietą mano spintoje ir kasdienėje aprangoje.

kaip-pradeti-bloga-seminaras

5. Ir tinklaračiai išlieka mano aistra šiais metais, kaip ir žadėjau, dar vienas seminaras tikrai bus. Tinklaraštis paprastai užima garbingą dešimtuko vidurį :) Labai džiaugiuosi, kad mano noras pasidalinti žiniomis sulaukė atsako, o ši tema yra populiari ir įdomi daugeliui.

Pirma siena

4. Mano praėjusių metų atradimas paveikslų kabinimas negręžiant sienų. Sulaukiau klausimų ar pasiteisino, ar nenukrito ir apan. Galiu patvirtinti – viskas kabo taip kaip pakabinome, o tie kabliukai/lipdukai labai pasiteisino.

Rugile-Mickeviciute-Puffchic

3. Labai smagus, netikėtai tinklaraštyje atsiradęs dalykas – interviu su kūrybingais žmonėmis. Šiais metais ir vėl pakviesiu susipažinti su įdomiais žmonėmis ir sužinoti daugiau apie jų kūryba. O interviu su Rugile iš Puffchic buvo toks populiarus, kad užima trečią vietą :)

IMG_6489

2. Sienos nudažytos mokyklinių lentų dažais vis dar populiarios. Tokia siena yra praktiška, graži ir teikianti džiaugsmo (pasirodo siena tai gali). Daugiausia džiaugsmo yra vaikams – visi atėję į svečius nori piešti ir visi užsimano tokios sienos namuose. Jau daugiau nei metus turime tokią sieną – dažai nesilupa, o tamsi spalva dar neatsibodo.

333-365

1. Aš nesistebiu, kad svajonių žemėlapio instrukcija, kuria pasidalinti man leido Mummymoon yra tokia populiari visus metus. Jau greitai ir vėl kibsim į svajones, ieškosim paveiksliukų ir dėliosim savo svajonių mozaiką. Prieš prasidedant naujiems mėnulio metams papasakosiu daugiau ką sužinojau praėjusiais metais apie svajones, mintis ir pasamonę. Ir taip… mėnulį :)


Ir šiais metais pažadu kurti įdomiai, rašyti apie naudingus dalykus, dalintis savo namų pasikeitimais, kalbinti įdomius žmones, pasakoti apie tendencijas ir naujienas. Prisimink užsukti!

 

Paskelbta$ sPažymėta$ s