2014 buvo labai geri

Metų  virsme labai norisi sudėlioti visus taškus ant i, atsigręžti atgal ir peržvelgti visus tuos gerus dalykus, kurie buvo.

Jaučiu, kad 2014 – aisiais pasėjau daug sėklų į derlingą dirvą ir esu tikra, kad 2015 – aisiais bus geras derlius :) Bet apie viską iš pradžių.

Svarbiausias dalykas, kurį supratau – tik pastoviai ir nuosekliai veikdama galiu pasiekti tai ko noriu, tai apie ką svajoju.

Buvo nemažai pamokų, kurių viena svarbiausių – susitikimas su briedžiu. Po susidūrimo su juo išmokau būti dėkinga už bet ką, už smulkmenas ir už kiekvieną dieną.

briedis

Atrodytų, kad tokį dalyką reikėtų pamiršti ir daugiau neminėti, bet jei ne tas briedis, gal mano metai būtų buvę visai kitoki.

Dėkingumas šias metais tapo vienu pagrindinių mano jausmų. Kai pradėjau apie tai galvoti daugiau, supratau, kiek daug jau turiu už ką būti dėkinga. Ir 2015 būsiu dėkinga. Už viską.

Nes pasirįžau ir bėgau Avon moterų bėgime. Kaip ir kiekvienais metais, norėčiau sportuoti daugiau, dėl savęs ir savo geros savijautos, tikiuosi kitais metais pavyks tai padaryti.

 

Kelionės yra vienas smagiausių dalykų. Birželį keliavome į Gruziją. Supratau, kad atradau man labai artimą kraštą. Ten nėra ramybės, ten visada veiksmas ir tikrai tikiuosi ten sugrįžti, šį kartą jau su vaikais.

Siurprizų kelionė  su vaikais buvo ypatinga. Mes ne tik keliavome laivu ir per tris valstybes, kelionėje nebuvo didelių konfliktų, parsivežėm labai daug įspūdžių ir labai norisi panašią kelionė vėl pakartoti.

maistas4

185-365

Ir Sofija jau pirmokė! Pasikeitė visas dienos ir savaitės ritmas, o aš supratau ką reiškia „dirbti vairuotoja”. Labai įdomu stebėti, kaip mokykla keičiaa vaiką, kaip ji atranda knygas ir malonumą skaityti, kaip susidoroja su iššūkiais ir kaip pasiilgsta mokyklos per atostogas. 2015 -ieji vėl bus pirmos klasės metai, bet viskas bus ramiau, nes jau žinau kaip ir kas vyksta.

241-365

Vienas suvokimas, mane nustebinęs šiais metais ir labai pradžiuginęs – labai gera būti mano amžiaus. Labai gera turėti vaikų, šeimą ir įsipareigojimus. Labai geras yra nuovargis nuo viso šio gėrio. Sulaukusi trisdešimties supratau, kokia esu jauna, protinga, o svarbiausia subrendusi. Nebeliko karščiavimosi dėl niekų, reagavimo į smulkmenas ir panašių dalykų. Trisdešimt (ir daugiau) yra nuostabus amžius moteriai. Tikrai.

286-365

Šiais metais labai savimi didžiuojuosi, nes nuo-iki suorganizavau seminarą ir jis įvyko. Ir pavyko! Kiekvieną kartą, sukurdama sau iššūkį džiaugiuosi jį priėmusi, nes kiekvieną kartą išmokstu kažką naujo. Kokių iššūkių atneš 2015?

tinklaraštis paprastai seminaras

Mano metai nebūtų tokie puikūs, jei Tu neužsuktum paskaityti ką aš rašau. Ačiū labai už komentarus, like paspaudimus, laiškus ir žinutes. Ačiū, kad esi šalia ir nors aš Tavęs nepažįstu, esu labai laiminga, kad mano tinklaraštis mane suvedė su Tavimi.

Šie metai buvo dosnūs naujų pažinčių, tikiuosi, jos išaugs į draugystę. Linkiu puikių metų, prisimink svajoti, mylėk ir siek savo tikslo. Sėkmės ir gražių akimirkų – nuo mano šeimos Tavo šeimai.

seima

foto: Sigita Petrunina, Jorigė Kuzmaitė, Viktorija Kov

 

 

Paskelbta$ sPažymėta$ s